Portræt: Bagekurset.dk

IMGP0870

Der er fuld koncentration, når der bages!

Ja, man kan se det. Men man kan især høre det. Når Bent Christensen tager sine 14 kursister igennem et fem timers intenst bage kursus, er man ikke i tvivl om, at mandens hjerte brænder for godt bagværk.

Bagekurset.dk er for nylig flyttet i nye lokaler på Industrivej og nu er der rigtig plads til at kursisterne kan fordybe sig i bagekunstens mange hjørner.

Her er der god plads til at boltre sig, når man lærer glæden ved selv at bage og give købebrød baghjul. Der bliver lavet rundstykker, pizza, lyst og mørkt brød til bare en brøkdel af hvad du betaler for det hos en bager.

2000 kursister har nu været forbi Bagekurset og forvandlet vand, gær og mel til fantastisk bagværk og der er plads til mange flere! Rigtig mange af dem har været helt oppe og ringe efter kurset siger Bent Christensen.

Følg også Bagekurset på Facebook på siden – Bagekurset – Hjemmebagt brød, hvor Bent løbende gir gode bage råd og ideer.

IMGP0864

Bent Christensen elsker godt bagværk!