Kasper vil øge trygheden i Ribe

27 årige Kasper Mønsted vil øge trygheden i Ribe. Via hans nystiftede firma Sikkerhed.nu vil han tilbyde tyverialarmer og videoovervågning til ripenserne. Kasper er selv opvokset i Ribe, og på trods af hans firmas beliggenhed i Esbjerg, har han stor fokus på Ribe.

– Nu hvor jeg er flyttet hjem til Ribe igen, er det vigtigt for mig også at vise flaget i min hjemby, og jeg glæder mig til at åbne et kontor her, så jeg bedre kan betjene de lokale kunder, fortæller Kasper.

Det er minimalt, hvad Ribe.nu beskæftiger sig med politirapporten.
(Læs eventuelt: Derfor er der så sjældent noget fra politirapporten på Ribe.nu: http://ribe.nu/?p=9127)

Men de læsere der har fulgt med vil vide, at byen med mellemrum bliver ramt af indbrudsbølger.

Der er ingen dokumenterede tal på kriminaliteten, da den bliver ført på kommune niveau.

Politiet refererer igen og igen til Nabohjælp. Naboerne er også en del af løsningen siger Kasper Mønsted:

– naturligvis er det godt med gode naboer, og nabohjælp er i mine øjne det bedste gratis alternativ. Men de kan jo ikke holde øje med dit hus døgnet rundt. Det kan en tyverialarm og den kan gøre forskellen på, om en indbrudstyv vælger dit hus eller det næste på vejen.

Føler man sig mere udsat, er videoovervågning ofte en god løsning.

Videoovervågning er utroligt præventivt, og det har vist sig at indbrudstyve ofte bevist undgår huse og virksomheder med overvågning, da de her løber en højere risiko for at blive taget siger Kasper

– I dag kan man følge ens egen videoovervågning live via internettet på sin telefon eller PC, hvorfra man kan sikre sig alt er i orden, når man ikke er hjemme. Flere af mine kunder har fortalt mig at det faktisk er dette der har givet dem mest tryghed – at de kan følge deres hjem og ved at de ikke kommer hjem til en ubehagelig oplevelse.

Du finder Kaspers hjemmeside her: http://www.sikkerhed.nu/