72 gambler igennem til LAN party i Egebæk-Hviding Kultur og Aktivitetscenter

IMGP1291

Det sociale er i høj kurs og det sundhedsmæssige i lavere kurs, når 66 unge i alderen 10 til midt 20’erne og 6 voksne er samlet til en af Dukes Denmarks LAN party’er i Egebæk-Hviding Kultur og Aktivitetscenter.

Forsyningen af energidrikke og sukker i form af både slik og cola er stor, for de fleste regner med at skulle spille på deres computer natten igennem. Deraf navnet party – for hvem går hjem fra en fest kl. 0.00??

Blæserne på computerne har travlt med at køle både CPU og grafikkort ned og temperaturen er allerede godt på vej mod sommer. Det har deltagerne taget højde for og flere har shorts på inden under deres træningsbukser.

Om det sportslige look er en fordel, når der afholdes konkurrencer i LOL (League Of Legends), Battlefield 3 og meget mere vides ikke, men både børn og voksne er allerede uden for pædagogisk rækkevidde og langt væk i deres spil.

De fleste af deltagerne må nok forvente at skulle sove søndagen væk, så de kan komme i form til første skoledag i fem uger, mandag morgen.