Tilbageblik: 18.09.1966 – Danmarks Største!

Billedet er fra Jydske Vestkysen 18. september 1966. På trods af en del fansider af gamle lastbiler, er det ikke lykkedes at finde et bedre foto af lastbilen. Ikke engang en, der ligner…. Gad vide om K. E. Christensen er det firma, der i dag findes i Padborg? (Artikel opdateret under billedet)

resized_20160915_115652

OPDATERET 4. Oktober 2016:

Eksportvognmand K.E. Christesen, Kalvehaven 20, Padborg

PADBORG. Eksportvognmand K.E. Christesen, Kalvehaven 20, Padborg, er pludselig død, 55 år. Knud Erik Christesen var siden 1989 en markant formand for Foreningen af Danske Eksportvognmænd. Fra 1980 sad han i foreningens bestyrelse og var en medvirkende årsag til, at eksportmændenes forening er inde i en rivende udvikling. Han overkom et betydeligt organisationsarbejde, samtidig med at han var en meget aktiv erhvervsmand.
Efter læretid hos E. Halskov Jensen A/S i Padborg stiftede han i 1963 egen virksomhed i Øster Vedsted ved Ribe, men flyttede i 1969 til Padborg. Vognmandsfirmaet K.E. Christesen A/S Padborg fusionerede for godt et år siden med virksomheden EHJ Transport & Spedition A/S Padborg. De fusionerede virksomheder udgør samlet en af de førende virksomheder inden for transportsektoren i Danmark.
K.E. Christesen var gennem årene medlem af en lang række bestyrelser og udvalg med relation til transporterhvervet. Blandt andet Danske Vognmænd nød godt af hans fremsynethed og internationale indsigt. Han var tillige formand for Kombi A.m.b.A. og i bestyrelsen for KombiDan A/S. Knud Erik Christesen efterlader sig hustruen Grethe samt sønnen Jørgen M. Christesen, der er udover at være medejer af virksomheden også for et års tid siden indtrådt i direktionen. Bisættelsen finder sted lørdag den 12. oktober kl.13.00 i Bov Kirke.