Tilbageblik: Så er det atter muligt at køre i bil over åen ved Ribe Kammersluse

Ribe Ugeavis 17. december 1991 – åbningen var d. 13. december…….

 

Så er det atter muligt at køre i bil over åen ved Ribe Kammersluse

Borgmester Jens Christensen havde en smule besvær med at få den røde snor klippet over til den nye bro over åen ved Kammerslusen, men med en smule hjælp af ingeniør C.O. Svendsen fra Ribe kommunes tekniske forvaltning gik det, og den gamle Kissel veteranbil kunne, som den første bil, køre over den nye bro. Det ar ellers lige ved ikke at kunne lade sig gøre, da biler ikke må veje mere end 2 tons, og med formanden for Ribe kommunes tekniske udvalg, Jørgen Elsted Hansen, Ribe Amts formand for teknik og miljø, Jens Lauridsen og borgmester Jens Christensen var man nær overskredet den magiske grænse – men broen holdt.

Kritiske røster har der været mange af, og de er nok ikke forstummet endnu, men der er ingen tvivl om, at broen fremover vil være med til at gøre Kammerslusen til et endnu mere attraktivt udflugtsmål.

Foto: Ribe Ugeavis