12. november

1644: Svenskerne har atter fået mod på at besætte Riberhus Slot og det sker

1745: Christian Carl Brorson bliver født på Ribe Bispegaard. Søn af salmedigter Hans Adolf Brorson

1842: Stiftamtmanden indkalder til møde omkring nedrivelse af Nørreport. Porten fra 1200 tallet er nedslidt og svarer ikke til tidens krav. Blandt andet kan man ikke få indpasset en vejrenovering. Selv om der er modstand mod nedrivninen, beslutter et flertal at rive porten ned

1941: Stiftende Generalforsamling Ribe Boligforening. Formand Boholder Dahl Christensen, Næstformand Varmemester Arnold Petersen. Arnold Petersen bliver senere formand og roses gang på gang for sit store arbejde i boligforeningen

1977: Poul Heinze overtrager supermarkedet Trica i Saltgade. Poul Heinze agter at melde købmandsforretningen ind i kæden Spar

1991: Ribe Boligforening, 50 års jubilæum. Markeret ved stor reception i fælleshuset, Hans Jacobsvej