Jes Christensen Mulvad

Jes Christensen Mulvad (9. juni 1648, Ribe – 28. marts 1693, Ribe)

1684 var han den af de fem Ribe-købmænd, der solgte silketøj, der havde mest på lager.

1690 blev han postmester. Med sin anden hustru arvede han halvdelen af Porsborg, hvor han boede, men desuden erhvervede han sig igennem årene en række ejendomme i Ribe: et hus på Nederdammen, hjørnet af Sønderportsgade og Puggårdsgade, et hus på Storgaden mellem apotekerens og Niels Knudsens huse. en have i Badstuegade ved åen, et par stalde uden for Nørreport. ialt ejendomme til en værdi af op mod 4000 rdlr. Ved sin død 1693 efterlod han desuden et løsøre vurderet til c. 3000 rdlr., et kostbart indbo og mange købmandsvarer, så at formuen efter gældens fradrag ansloges til 8303 rdlr.

Gift to gange. Første gang med Dorethea Clemensdatter – sammen fik de 8 børn.

Anden gang med Magdalene Margrethe Wilhelmsdatter Mulvad (født Kaas)