5. april

1581: Ribe får sit første brandværn Som direkte konsekvens af den store brand 3. september 1580, bliver Ribes første brandværn stiftet

1958: Dødsannonce Købmand Carl Hansen, Skibbroen, 79 år gammel Født 8. august 1878, som søn af købmand Peter Hansen, indehaveren af den i 1865 grundlagte manufakturforretning på hjørnet af Skibbroen og Storegade (Overdammen)

1958: Sdr. Farup mejeri har besluttet at gå ind under Andelsmejeriet Riberhus

1983: Artikel om, hvorfor det hedder Sortebrødregade Sortebrødregade hedder sådan efter Sct. Catharinæ Kirke, hvor munkene fra Sortebrødrekosteret holdt til. Gaden har også heddet Karensgade efter samme kloster, der i folkemunde hed Sct. Karen

1993: Støtteforeningen bag Karen af Mandø opgiver Skibet overdrages til fonden Gl. Sønderho, der har midlerne til at restaurere everten

5. april 2021 vågnede vi op til sne. Foto: Jens Karsten Jørgensen