28. november

1630: Man opdager mærkelige skrifttegn på en rude i byfoged Ditlev Hansens hus Vi er i en tid med megen overtro, hvorfor byen har netop Jens Dinesen Jersin som Biskop. Skriften som man opdagede på rudeen satte således borgerskabet i heftig bevægelse idet man troede, at den varslede om kommende ulykker. Jens Dinesen Jersin greb da lejligheden til at rette et kraftigt slag mod moderne subjektive profetier, og hver dag en uge igennem prædikede han mod overtro

1691: Pga. af den tidligere klokker ved Ribe Domkirks sløsethed, får den nye klokker Jørgen Andersen en skriftlig advarsel på kongens vegne om at sørge for at klokken slår rigtigt Den tidligere klokkers sløsethed tilskrives alderdom og svaghed, hvorfor man så gennem fingre med dette. Advarsel er underskrevet Stiftamtmand v. Speckhan

1959: Tømmerhandler G. Husted Christensen, Ribe Stampemølle, 60 år

1960: Falck har fået radioanlæg i vognene Skal også virke som samtalestation for Toftlund og Skærbæk