Nederdammen 26

Huset er opført i år 1900 og har ingen bevaringsværdi.

Huset er kendt som Boston’s Gård og kunne forskønnes ved at fjerne pladerne på bygningen og pudse murværket op.

Fra Ribe Krøniken:

3 Februar 1972: Forslag om parkeringsplads til 60-70 biler på Holmene bag BOSTON og ned mod Ribe Å Planen var nedrivning af Mellemdammen 22 og indkørsel langs Midtmøllen, over Ribe Å via en bro og parkering på Holmene. Udkørsel via BOSTONs gård

3 Juni 1972: Brobyggeriet ved Ribe Å er begyndt Første bro går fra Badstuegade/Sct. Catharinæ Plads og til Andeøen. Næste etape er fra Andeøen (Holmene) og til Museumshaven. Planen er en 3. bro fra Andeøen og til Bostons Gård året efter.

8 Juni 1972: 50 års Forretnings Jubilæum BOSTON Annonce på forsiden af ugeavisen

30 Marts 1993: 10 år siden Ib Sørensen overtog Boston

21 September 1964: Igangsætningstilladelse til ombygningen og renovering af Nederdammen 26 Boligministeriet giver Manufakturhandler Carl Toft tilladelse til at ombygge og renovere Nederdammen 26. Blandt andet trækkes husets butiksfacade 1,8 m. tilbage

Flere billeder af Nederdammen 26 her

Billedet er fra juli 1978