12. februar

1929: De seneste dags voldsomme frost har frosset vandet i selve hovedledningen. Også på Ribe Jernindustri må man indstille arbejdet grundet frosset vand i vandledningerne

1956: En af de gamle bygninger i Tømmerhandler Danielsen brænder. Bygningen i Saltgade og langs Seminarievej, der i gamle dage var tømmerhandel, brænder ned. Et par brødre på 8 og 9 har leget med ild i bygningen og troet de havde slukket et bål med sne. Bygningen brænder ned. I bygningen står der: En 6 mdr. gammel BMW tilhørende ekspotør Harald Fogtmann. Ribes ældste bil fra 1911 tilhørende Karatmager H. Sørup. En blandemaskine tilhørende Lauridsen og Knudsen

1959: Elektrisk gadelys klar i: Grydergade, Nygade og den sydlige del af Sønderportsgade. Betragtes som 2. etape og man fortsætter nu med Sct. Nicolaj Gade

1959: Artikel om Ribes første Skatteopkræver Magistraten måtte há haft svært ved at indkræve skatter, sendt via Stiftamtsmanden i 1808 anmodning til Kongen om ansættelse af en Skatteopkræver. Artiklen fortæller at stillingen ikke var specielt godt betalt, men at man til gengæld havde store forventninger til Skatteopkræverens arbejdsopgaver. Fortæller også, at Skatteopkræveren havde byens trommeslager til rådighed. Denne kunne gå rundt i byens gader og med sin tromme bekendtgøre, at det var tid til at betale skat

1968: Byrådet vedtager at oprette børnehaveklasser. På byens to kommunale skoler; Valdemar og Bispegades skole. Starter op august samme år

1991: Resultat af udgravninger Sct. Nicolajgade 12. Bekræfter at her lå Nordens første gågade

is på Ydermøllen, 12. februar 2017