Hvad skal der ske med Tandreguleringen i Ribe?

Det er en underlig oplevelse at komme til kontrol med sit barn hos Tandreguleringen i Ribe i øjeblikket. Ingen ved hvad der sker om bare to måneder. Det eneste personalet kan oplyse om er, at den nuværende tandlæge der er tilknyttet ikke fortsætter i sin funktion og at Tandreguleringen ikke skal have til huse hvor den er i dag.

”De barn bliver booket til en ny tid om to måneder. Du kan med sikkerhed regne med, at denne tid bliver booket om, men så er barnet i hvert fald i systemet” er beskeden du får med, inden du går hjem.

Der har været ryster fremme om, at Tandreguleringen skal flyttes til Esbjerg. Men da dette blev tænkt igennem var det vist for åbenlyst håbløst. Ikke alle forældre vil have mulighed for at tage med barnet til Esbjerg og selv om man har muligheden, bliver 30 minutters fri for at besøge Tandreguleringen hurtigt til en hel fridag fra skolen.

Kun tiden kan vise hvad der kommer til at ske….