Vadehavsvandring med østerssafari

Vadehavscentret er udgangspunkt for en del safariture i Vadehavet gennem det meste af året. Herfra kan man tage på vadehavssafari på Mandø, hvortil man kommer med Mandø-Bussen – en vogn trukket efter en traktor ved lavvande. Man kan komme på naturfænomenet ”Sort Sol” hvor stæreflokke i 100.000-vis bølger henover himmelen forår og efterår i skumringstimen før de går til ro for natten. ”Sort Sol” har fået et par mindre brødre, ”Grå Sol” hvor 10.000-vis gæs danner store flokke under deres træk samt ”Hvid Sol” hvor 1000-vis svaner i vintermånederne samler sig i Tøndermarsken. Der er således aktiviteter de fleste måneder hen over året. Vadehavscentret er også udgangspunktet for mange andre aktiviteter som f.eks. sælsafarier samt vadehavsvandringer efter østers – og det er netop hvad vi har tilmeldt os denne regnvåde efterårsdag.

Læs hele artiklen her: http://www.rejseavisen.dk/danmark-vadehavsvandring-med-oesterssafari.html

IMGP0478