Portræt: JobBest ApS

jb-logo

På 1. sal hos Kvickly sidder en mand og glæder sig. Hans navn er Søren Pedersen og han startede i 2000 firmaet JobBest. Egentlig var fokusområdet rekruttering til Grønland, hvor Søren selv har boet og stadigvæk har en stor del af sit hjerte.

Men i sine nye lokaler på 1. sal over Kvickly kan Søren konstatere at hans kompetencer er mere og mere efterspurgte i lokalområdet. Så efterspurgte, at der nu er to skriveborde i lokalerne! Så måske der lurer en udvidelse af personalet i JobBest inden for den nærmeste fremtid.

Hjertet glædes dog fortsat, når Søren fra tid til anden besøger nogle af sine mere end 60 samarbejdspartnere i Grønland. Landet vil altid have en speciel plads og Søren vil gerne give den glæde videre til andre danskere der måtte have lyst til at prøve noget nyt og søge arbejde i Grønland.

Du kan altid se hvilke jobmuligheder JobBest tilbyder på firmaets hjemmeside:http://www.jobbest.dk/Forsiden.aspx

Du kan også følge ny opslåede stillinger på firmaets Facebook side:http://www.facebook.com/#!/pages/JobBest/327612420665046?fref=ts