Stutteri Majlund i Ribe har stor succes med at sælge deres heste

af Thomas Bach Jensen, www.ridehesten.dk

Stutteri Majlund i Ribe har stor succes med at sælge deres heste via salgsdatabasen på Ridehesten.com. De har netop solgt to heste, der kun nåede at være online i fem dage, før de var handlet

Stutteri Majlund har stor succes med at sælge deres heste via Ridehesten.coms salgsdatabase. For nylig annoncerede de Torino Majlund e. Tailormade Temptation/ Fruhling og Holballes Lacayo e. Blue Hors Leredo/ Resident, og begge heste var solgt inden for fem dage. Torino til Annette Lauge og Lacayo til ponyrytter Signe Find.

Stutteri Majlund i Ribe er ejet af Annika og Magne Pagaard, som avler omkring 10 føl årligt. Der er plads til 60 heste på stutteriet, hvor de også tager heste i ridning og kommission.

– Gode billeder er det aller vigtigste. Det er dem, der er blikfang for kunderne og får dem til at fatte interesse for hesten. Og så skal prisen være realistisk. Vi har erfaret, at det er en rigtig god ide at kende hestenes røngtenstatus inden salg. Så kan man lettere fastsætte hestens pris og vigtigst af alt, så bliver kunden ikke skuffet, når man står til handelsundersøgelsen, fortæller Julie Wolf, der samarbejder med Stutteri Majland.