Ny bosætningsanalyse for Esbjerg Kommune er uden værdi for Ribe

De vil ikke lære i Esbjerg. Nogen har bildt dem ind, at hvis de brugte en masse penge på at markedsføre et besværligt navn, så ville folk automatisk flytte til Esbjerg. De har arbejdspladserne og det besværlige navn, men folk gider stadigvæk ikke bo i Esbjerg.

Hvad så, ville folk så bo i Ribe og arbejde i Esbjerg. Eller bosætte sig i Ribe, hvis vi havde arbejdspladser?

Det er spørgsmål der fortsat vil være ubesvaret, også efter kommunens seneste bosætningsanalyse. Én gang er Ribe nævnt i analysen/rapporten – én gang!

Epinion har enten læst Ribe.nu eller lyttet til de mange eksperter, der har gentaget gang på gang; Esbjerg og Ribe er to forskellige ting og man er nødt til at arbejde differentieret med de to byer. Nu har man betalt en masse penge for at få budskabet nok engang……

Man skal lede længe, for at finde noget om Ribe på EnergiMetropol.dk. Den seneste fotokonkurrence afholdt af Energi Metropol Esbjerg bestod af billeder fra Mennesket ved Havet og Blue Water Arena. Så ingen tvivl om, at folkene hos Energi Metropol Esbjerg har forstået, hvad Esbjergs to forcer er.

Men man frygter, at de aldrig vil få øjnene op for Ribes mange.

Du finder rapporten på www.energimetropol.dk